888starz opinie

Other role-playing games discussions
Post Reply
888starz_msMn

888starz opinie

Post by 888starz_msMn »

Obstawiam tu z paru miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec w miare moge napisac od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest naprawde sporo — podobno kolo 5 tysiecy pozycji, no ale szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play'n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na LTE.

Bonus powitalny jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sa zebrane na how to delete 888starz account przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem — wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

To co mnie zirytowalo: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — gram dalej, ale bez euforii.
Post Reply