888starz opinie

Fate discussions
Post Reply
888starz_msMn

888starz opinie

Post by 888starz_msMn »

Klikam tu z paru miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest naprawde sporo — podobno jakies 6 tys. pozycji, chociaz szczerze i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play'n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.

Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sprawdzam na 888starz promo code 2025 no deposit bonus przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem — kasa na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

To co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — zostaje, ale bez euforii.
Post Reply