888starz

Other role-playing games discussions
Post Reply
888starz_xaOn

888starz

Post by 888starz_xaOn »

Obstawiam tu z trzech miesiecy, mysle ze mam prawo sie wypowiedziec. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, bez wiekszych oczekiwan. Pierwsze co rzuca sie w oczy to liczba gierek — cos kolo 7 tysiecy pozycji, liczba robi wrazenie, choc umowmy sie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Ze mnie klasyk — Book of Dead plus Big Bass, standard — Pragmatic. Jest tez Play'n GO i troche Play'n GO, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Aviator i te crashe tez maja, ja osobiscie do tego nie przekonalem. Live kreci Evolution — Lightning Roulette po angielsku, krupierow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.

Powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Warunek obrotu to x35, wiec trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Czasem wpada bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, ale to zmienia sie co chwile — aktualne kody widac na 888starz bonus bez depozytu jesli ci zalezy.

Wyplaty to dla mnie plus. Przez Skrilla przelew jest natychmiast, minimum to jakies 20-25 zl. Zlecalem wyplate na e-portfel — schodzilo do godziny, na karte juz wolniej, ze dwa dni. Weryfikacja niestety byla upierdliwa — pierwszy skan im nie pasowal, support na czacie jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.

Apka na Androida jest calkiem znosnie, jedyne ze sciagasz apk ze strony, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS jest przez TestFlight. Licencja Curacao, zatem 888starz dziala u nas w szarej strefie i rozliczenie musisz ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Na razie zostaje, bez fajerwerkow.
Post Reply