Siedze na tym jakies trzech miesiecy, to chyba mam prawo wrzucic pare slow. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, bez wiekszych oczekiwan. To co uderza na starcie to liczba gierek — gdzies 6 tysiecy pozycji, co na papierze brzmi ladnie, w praktyce jednak krecisz w kolko to samo.
Ze mnie klasyk — Gates of Olympus plus Gates of Olympus, no i Pragmatic. Znajdziesz tez Yggdrasil oraz Betsoft, wiec providerzy sa normalni. Crash gry typu Aviator tez maja, mnie to jakos nie kreci. W dziale live kreci Evolution — Monopoly Live z angielskim krupierem, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, i to troche boli.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do okolo 1500 zl z dorzuconymi okolo 150 spinow, rozlozone na raty. Obrot to x40, co oznacza ze realnie ciezko to wyciagnac — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Bywa tez bonus bez depozytu za sama rejestracje, ale to zmienia sie co chwile — swieze kody promocyjne sprawdzisz na 888starz code promo przed rejestracja.
Z wyplatami to dla mnie plus. Przez Skrilla wplata jest natychmiast, minimum to jakies 20-25 zl. Wyciagalem na Skrilla i schodzilo do godziny, karta juz wolniej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow to jednak mnie zmeczyla — selfie odrzucili raz, support na czacie reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Apka dziala calkiem znosnie, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Papiery Curacao, nie polska, zatem 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku kazdy musi pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — mowie jak jest. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow.