Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, to chyba mam prawo wrzucic pare slow. Wszedlem tam z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Od razu widac ze ilosc slotow — cos kolo 5-6 tysiecy pozycji, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu.
U mnie to Sweet Bonanza plus Gates of Olympus, czyli Pragmatic. Jest tez Play'n GO i Play'n GO, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nie przekonalem. Na zywo kreci Evolution — Lightning Roulette z angielskim krupierem, polskich stolow nie widzialem, to akurat szkoda.
Powitalny jest w okolicach 100% do okolo 1500 zl i do tego okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Obrot wynosi x35, czyli nie ma cudow — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Widzialem tez drobny no deposit po weryfikacji, ale to akcje czasowe — aktualne kody sa wypisane na 888starz kod promocyjny bez depozytu przed rejestracja.
Z wyplatami dzialaja przyzwoicie. Karta przelew jest natychmiast, minimum to jakies 20-25 zl. Wyciagalem na e-portfel — schodzilo jakies dwie godziny, karta potrafi trzymac dobe-dwie. KYC to jednak trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, obsluga reaguje w pare minut, tylko czasem czujesz bota.
Aplikacja mobilna siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze instalujesz apk recznie, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS bywa roznie. Papiery to Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i rozliczenie trzeba ogarnac na wlasna reke. Dla czesci to dyskwalifikuje — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, na spokojnie.