Klikam tu z trzech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Gier jest masa — licznik pokazuje jakies 6 tys. pozycji, chociaz szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play'n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki na komorce tez.
Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzam na 888starz ios bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place karta — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.
To co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — zostaje, z umiarem.