Gram tu jakies czterech miechow, mysle ze moge podzielic sie wrazeniami. Znalazlem to przez jakis ranking, sam juz nie pamietam ktory, bo znudzily mi sie kilku innych stron z ciaglymi problemami z wyplatami. Zakladanie konta to doslownie dwie minuty — mail, haslo, waluta PLN i tyle. Depozyt minimalny to jakies 90 zl, nic strasznego.
Automatow maja od groma — gdzies kolo 3500 tytulow, przynajmniej tak podaja. Najczesciej odpalam Pragmatic Play, Sweet Bonanza i Gates of Olympus to takie moje stale pozycje. Znajdziesz tez Play'n GO — Book of Dead oczywiscie jest, NetEnt, kilka tytulow Yggdrasil, plus Big Time Gaming dla fanow megaways. Sekcja live stoi na Evolution i to jest chyba najmocniejsza czesc, Crazy Time i Lightning Roulette to u mnie standard.
Temat bonusow — pakiet powitalny to doplata 100% i darmowe spiny do tego, z wagerem x40, wiec bez cudow. Widzialem tez oferte typu 50 FS na Diamond Jungle za sama rejestracje — u mnie zadzialalo, ale trzeba bylo wklepac kod przy zakladaniu konta. Swieze kody promocyjne sprawdzisz na bet bruce jesli chcesz porownac.
Kasa szly najszybciej przez e-portfele. Neteller to jakies 3-6 godzin, przelewem karta czekalem prawie dwa dni. Jedno mnie zirytowalo: weryfikacja dokumentow ciagnela sie dwa dni, a support odpowiadal dosc sucho. Czat dziala cala dobe, niby po polsku, choc czasem jezyk troche kanciasty.
Z komorki gram najczesciej — osobnej apki nie potrzeba, wszystko sie skaluje normalnie. Na dole strony jest licencja Curacao, standard w tej branzy, ale warto wiedziec. Jak dla mnie bruce bet opinie mam raczej pozytywne, z zastrzezeniami do weryfikacji. Ktos jeszcze tu gra? Ciekawy jestem.