888starz

Other role-playing games discussions
Post Reply
888starz_fomn

888starz

Post by 888starz_fomn »

Siedze na tym od jakichs pol roku, mysle ze moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Trafilem tam przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. To co uderza na starcie to rozmiar biblioteki — gdzies 5-6 tysiecy pozycji, co brzmi absurdalnie, choc umowmy sie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Nic odkrywczego: Book of Dead plus Sweet Bonanza, no i Pragmatic Play. Jest tez NetEnt i Play'n GO, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator sa, mnie to nie przekonalem. Na zywo to Evolution robi robote — Crazy Time jest po angielsku, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, co dla czesci osob bedzie minusem.

Powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu i do tego okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Warunek obrotu jest x40, standardowo, co oznacza ze nie ma cudow — radze doczytac, serio. Bywa tez cos bez depozytu za sama rejestracje, choc to zmienia sie co chwile — to co akurat leci widac na 888starz kod promocyjny 2026 jesli ci zalezy.

Wyplaty dzialaja przyzwoicie. Karta wplata wchodzi od reki, prog wejscia to niecale 30 zl. Wyplacalem w krypto — schodzilo jakies dwie godziny, na karte juz wolniej, ze dwa dni. KYC to jednak mnie zmeczyla — dowod wrzucalem dwa razy, obsluga jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.

Apka dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Pod iOS bywa roznie. Licencja Curacao, wiec to nie jest licencjonowany operator w PL i rozliczenie kazdy musi rozwazyc samodzielnie. Wiem, ze dla wielu to killer — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, na spokojnie.
Post Reply