Gram na dwoch-trzech polskich kasynach od dobrych kilku lat i szczerze mowiac te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play zreszta trafilem przypadkiem z piec miesiecy temu i jakos zostalem. Lobby jest spore — w okolicach 2500 pozycji, Pragmatic jest wszedzie, Gates of Olympus rzecz jasna na froncie, ale dokopalem sie do pare rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, co mnie mile zaskoczylo.
Bonus powitalny jest w miare typowy: do 100% do 2000 zl oraz 100 free spinow, rozlozone w czasie. Warunek obrotu x35 — da sie zrobic, ale czytajcie regulamin, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Widzialem tez jakis kod bez depozytu dla nowych, choc chyba juz wygasl. Aktualne warunki mozecie podejrzec na fiery play zanim wplacicie, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.
Sam proces zapisu trwala doslownie chwile, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl, co jest norma. Robilem depozyt karta oraz Neteller, obsluguja tez krypto, jesli ktos woli. Kasa schodzi do e-portfela tego samego dnia, przelewem czekalem dwa dni robocze. Sprawdzanie dokumentow przed pierwszym cashoutem troche mnie wkurzyla, ale Curacao wymusza takie rzeczy.
Na zywo siedze najczesciej — Evolution Gaming ciagnie prawie wszystko, krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time to klasyk, tylko ze w godzinach szczytu obraz mi sie raz zacial. Z komorki wszystko chodzi w przegladarce — dedykowanej apki nie ma, i to jest moj glowny zgrzyt, ale strona jest lekka.
Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to support — u nich w Fiery Play odpowiada po polsku, ale w nocy zostaje tylko angielski. Zdarzylo sie czekac prawie pol godziny na czlowieka, choc problem ogarneli. Regulacja z Curacao — nie jest to MGA, jednak wyplacili mi wszystko co wygralem.
Nie mowie, ze Fiery Play to jakas rewolucja — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Gram sobie wieczorami za drobne i tyle.