fiery play

Other role-playing games discussions
Post Reply
fiery_xjMT

fiery play

Post by fiery_xjMT »

Gram na paru polskich kasynach od lat i szczerze mowiac te wszystkie budy zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play trafilem przypadkiem pozna zima i jakos zostalem. Lobby jest spore — w okolicach 3000 automatow, Pragmatic dominuje, Gates of Olympus rzecz jasna na pierwszej stronie, ale znalazlem tez kilka starszych NetEntow, co mnie mile zaskoczylo.

Pakiet powitalny nie jest rewolucja: stowka do jakichs 2000 zl i do tego 200 spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x40 — da sie zrobic, ale uwazajcie na max bet, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Byl tez drobny bonus bez wplaty dla nowych, choc chyba juz wygasl. Biezace promocje najlepiej sprawdzic u zrodla na fiery play bo to sie zmienia co miesiac, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Sam proces zapisu trwala doslownie chwile, min. depozyt to 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt Visa i przez Skrilla, obsluguja tez krypto, jesli ktos woli. Cashout leci na portfel w kilka godzin, na konto bankowe czekalem dwa dni robocze. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie zajela dzien, ale to standard w licencjonowanych kasynach.

W dziale live siedze najczesciej — Evolution ciagnie prawie wszystko, prawdziwi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time i Monopoly Live jak zawsze, tylko ze przy wiekszym obciazeniu wieczorem obraz mi sie raz zacial. Na telefonie strona jest responsywna — dedykowanej apki nie ma, co mi troche przeszkadza, w sumie da sie zyc.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to czat — u nich w Fiery Play gada po polsku, jednak po polnocy przechodzi na angielski. Kiedys zeszlo mi prawie pol godziny zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Papiery z Curacao — nie jest to MGA, ale na razie zero problemow z kasa.

Nie mowie, ze Fiery Play jest to jakas rewolucja — to po prostu miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam wieczorami za drobne i na tym koniec.
Post Reply