fieryplay kod promocyjny

Fate discussions
Post Reply
fieryplay_tdEa

fieryplay kod promocyjny

Post by fieryplay_tdEa »

Siedze tu jakies piec miechy, wiec moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem przypadkiem, szukalem czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Od razu widac, ze automatow jest duzo — w okolicach 2500 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead siedza tam, choc szczerze siedze glownie na Reactoonz.

Pakiet powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny to: 100% do 1500 zl plus 150 free spinow, rozlozone na kilka pierwszych wplat. Wager to x40, czyli standardem, choc warto przeczytac warunki — siedzi tam max bet 5 zl w trakcie odgrywania i kilka osob juz sie na tym przejechalo. Promo wpisywalem w formularzu rejestracji, bo potem kasa leci bez bonusu.

Jesli ktos szuka sprawdzic aktualne kody, to najlepiej zerknac na fireplay kod promocyjny przed rejestracja, bo akcje rotuja co miesiac. Kraza tez oferty bez depozytu, tylko ze trzeba je zlapac.

Live jest ogarniete — ruletka z polskimi krupierami sa w prime time, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Limity sa od 1 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. To co mnie denerwuje ze czasem ladowanie stolu potrafi trwac na mobilnym LTE.

Kasa w Fiery Play Kod Promocyjny schodza przyzwoicie: Neteller i e-portfele tego samego dnia, karta potrafi ciagnac sie 2-3 dni, BTC doslownie w kilkanascie minut. Minimalny depozyt to 50 zl, zakladanie konta to dwie minuty, ale KYC przed pierwszym cashoutem zajela mi prawie dwa dni — dowod plus potwierdzenie adresu. Papiery curacaowska, wiec standard w tym segmencie, ale przelew doszedl bez zbednych pytan.

Obsluga na Fiery Play Kod Promocyjny odpowiada po polsku przez czat, odpowiedz w jakies 3-5 minut, konkretnie. Dedykowanej apki nie ma, ale wersja przegladarkowa chodzi plynnie na moim telefonie. Nie jest to ideal, ale siedze dalej i do tej pory nie mam realnych problemow z kasa.
Post Reply