888starz apk

Other role-playing games discussions
Post Reply
888starz_hbki

888starz apk

Post by 888starz_hbki »

Obstawiam u nich od zeszlej zimy, w zasadzie same automaty, wiec podziele sie wrazeniami. Wybor gier w 888starz jest gruby — grubo ponad 3000 automatow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus i Sweet Bonanza miele najczesciej, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming jak ktos lubi wysoka zmiennosc.

Live to Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Realni krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time, Lightning Roulette w weekendy pekaja w szwach. Minus — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.

Bonus powitalny na 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Warunek obrotu x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Biezace oferty zobaczysz na 888starz apk mod jak ktos chce porownac. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Cashouty schodza u nich calkiem sprawnie. E-portfele typu Skrill mam w kilka godzin, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Krypto dziala najlepiej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Obsluga 888starz gada po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.

Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, dziala stabilnie. Ostrzezenie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, omijajcie szerokim lukiem, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Licencja Curacao — nie jest to unijna, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.
Post Reply