Siedze tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc ostatnio czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na mostbet aplikacja jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.