Obstawiam tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet download jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.