Siedze na tym z czterech miesiecy, wiec chyba mam prawo cos napisac. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, raczej sceptycznie. Od razu widac ze liczba gierek — jakies 7 tysiecy tytulow, co brzmi absurdalnie, ale realnie krecisz w kolko to samo.
Ze mnie klasyk — Book of Dead i Sweet Bonanza, standard — Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od NetEnt oraz Betsoft, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator sa, mnie to nigdy nie przekonalem. Live to Evolution robi robote — Monopoly Live jest po angielsku, krupierow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.
Pakiet powitalny to 100% do okolo 1500 zl z dorzuconymi 150 darmowych spinow, dawkowane po kolei. Wager to x40, standardowo, czyli trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Widzialem tez cos bez depozytu za sama rejestracje, ale to zmienia sie co chwile — aktualne kody widac na 888starz download apk przed rejestracja.
Z wyplatami to dla mnie plus. Blikiem depozyt wchodzi od reki, prog wejscia to okolo 20 zl. Zlecalem wyplate w krypto i schodzilo w kilka godzin, karta to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow niestety byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota.
Apka siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze instalujesz apk recznie, bo w sklepie jej nie ma. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Papiery to Curacao, wiec to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach trzeba ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie — ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu.