888starz

Other role-playing games discussions
Post Reply
888starz_jbEn

888starz

Post by 888starz_jbEn »

Gram tu od jakichs pol roku, mysle ze moge sobie pozwolic wrzucic pare slow. Zapisalem sie z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Od razu widac ze liczba gierek — jakies 7 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu.

U mnie to Sweet Bonanza oraz Sweet Bonanza, no i to samo co wszedzie. Znajdziesz tez Yggdrasil i troche Play'n GO, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe tez maja, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Live to Evolution robi robote — Lightning Roulette po angielsku, stolow po polsku jakos nie uswiadczylem, i to troche boli.

Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi 150 darmowych spinow, rozbite na kilka wplat. Warunek obrotu to x40, wiec realnie ciezko to wyciagnac — radze doczytac, serio. Widzialem tez cos bez depozytu za sama rejestracje, tylko ze to akcje czasowe — aktualne kody widac na 888starz zaloguj przed rejestracja.

Wyplaty to dla mnie plus. Karta depozyt leci w sekunde, prog wejscia to niecale 30 zl. Wyciagalem na Skrilla i schodzilo w kilka godzin, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Weryfikacja jednak trwala cztery dni — pierwszy skan im nie pasowal, support na czacie odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota.

Aplikacja mobilna dziala i jest lzejsza od strony, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Pod iOS jest, ale przez TestFlight. Licencja Curacao, nie polska, zatem to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach trzeba ogarnac na wlasna reke. Dla czesci to dyskwalifikuje — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu.
Post Reply