888starz

Fate discussions
Post Reply
888starz_hdOn

888starz

Post by 888starz_hdOn »

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba mam prawo cos napisac. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, bez wiekszych oczekiwan. To co uderza na starcie to ilosc slotow — cos kolo 6 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.

U mnie to Book of Dead plus Big Bass, standard — Pragmatic. Siedzi tam sporo od Play'n GO i Betsoft, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Aviator i te crashe oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution — Lightning Roulette po angielsku, krupierow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.

Pakiet powitalny to 100% do jakichs 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu to x40, czyli nie ma cudow — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Bywa tez drobny no deposit po weryfikacji, choc to zmienia sie co chwile — swieze kody promocyjne sa wypisane na 888starz download iphone zanim wplacisz.

Kasa to dla mnie plus. Blikiem depozyt leci w sekunde, minimalny depozyt okolo 20 zl. Wyplacalem w krypto — schodzilo do godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Weryfikacja niestety byla upierdliwa — dowod wrzucalem dwa razy, support na czacie jest po polsku i ogarnia, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka na Androida dziala calkiem znosnie, tylko ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iPhonie bywa roznie. Formalnie Curacao, czyli 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku musisz rozwazyc samodzielnie. Dla czesci to dyskwalifikuje — pisze co widze. Na razie zostaje, choc bez zachwytu.
Post Reply