888starz

Other role-playing games discussions
Post Reply
888starz_hdOn

888starz

Post by 888starz_hdOn »

Siedze na tym jakies pol roku, to chyba mam prawo sie wypowiedziec. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, bez wiekszych oczekiwan. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — cos kolo 5-6 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.

Ze mnie klasyk — Book of Dead oraz Big Bass, standard — Pragmatic. Jest tez NetEnt i troche Microgaming, wiec providerzy sa normalni. Aviator i te crashe sa, ja osobiscie do tego nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution — Monopoly Live jest po angielsku, polskich stolow nie widzialem, to akurat szkoda.

Bonus powitalny to 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi paczka free spinow, rozlozone na raty. Wager jest x40, co oznacza ze realnie ciezko to wyciagnac — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Widzialem tez bonus bez depozytu po weryfikacji, ale to zmienia sie co chwile — to co akurat leci sa wypisane na 888starz update version jesli ci zalezy.

Z wyplatami to dla mnie plus. Karta depozyt jest natychmiast, minimalny depozyt jakies 20-25 zl. Zlecalem wyplate na Skrilla i schodzilo jakies dwie godziny, karta potrafi trzymac dobe-dwie. KYC to jednak byla upierdliwa — pierwszy skan im nie pasowal, obsluga odpisuje szybko, ale gadasz troche z automatem.

Apka dziala i jest lzejsza od strony, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co dla wielu jest czerwona lampka. Pod iOS jest przez TestFlight. Licencja Curacao, nie polska, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i kwestie podatku musisz rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie — ja tylko pisze jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow.
Post Reply