fiery play

Fate discussions
Post Reply
fiery_klki

fiery play

Post by fiery_klki »

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play'n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na fiery play polska zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.
Post Reply