Od jakiegos czasu ogram 888starz raczej jakies pare tygodni i tak sobie pomyslalem, ze podziele sie. Szczerze mowiac — zapisalem sie glownie dla bonusu i zostalem na dluzej. W Polsce nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec kazde takie zawsze sprawdzam dokladnie.
Przede wszystkim krece sloty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Liczylem grubo ponad trzy tysiace tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus oraz Book of Dead masz od reki, choc prawde mowiac zwykle wracam do paru swoich ulubiencow. Grafika nie tnie na mobilce.
Dla tych co lubia prawdziwego krupiera — obsluguje to Evolution, na realnych ludziach, plus te cale teleturnieje typu Crazy Time. Wciaga niesamowicie. Jesli chodzi o forse — korzystam z Visa i Skrill, mozna rowniez Bitcoinem. Pierwsza wyplate mialem na koncie w jakies kilka godzin, e-portfele ida najszybciej. Warto zerknac na swieze oferty u 888starz free spins code jak cos, bo sie zmieniaja.
Powitalny jest solidnie — dorzucaja spory procent od wplaty plus paczke darmowych spinow. Obrot stoi na x40, i to no w normie, ale jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Prog jest niski, zapis zajela mi jakies pare minut. Aplikacja na androida istnieje i jest znosna, apk z ich stronki.
No i teraz lyzka dziegciu — obsluga bywa ze kaze czekac, zwlaszcza w nocy. KYC troche mnie wkurzyla, ale to chyba z powodu licencji tak musi byc. Ogolnie — jestem raczej zadowolony, opinie na forach sa rozne, wiec sprawdz sam, na malych stawkach.